Over ons

Bears in Mind, sinds 1993 bekend van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen, beschermt de beer in het wild en helpt de beer in nood.

In Het Berenbos worden getraumatiseerde en voormalige circus- en theaterberen opgevangen en in staat gesteld om weer beer te zijn. Deze beren zijn de ambassadeurs voor hun soortgenoten in het wild, en laten zien hoe beren echt zijn.

Wereldwijd initiëren en ondersteunen wij projecten om getraumatiseerde beren te redden uit miserabele omstandigheden, het leefgebied van de beer in het wild te beschermen en de lokale bevolking in harmonie te laten leven met de beren. Bears in Mind is er voor beer en mens!

Kijk voor meer informatie op www.bearsinmind.org

Wil je helpen beren weer gewoon beer te laten zijn? Een leuk artikel voor jezelf of als kadootje in onze webshop bestellen, donateur worden of een eenmalige gift is een beremooi gebaar! Dat kan op: https://doneren.bearsinmind.org/

Stichting Bears in Mind is in het bezit van de ANBI status hieronder vind u de financiële verantwoording van Stichting Bears in Mind 2021